Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger kontorfunktionær til Ledelsessekretariatet

Som kontorfunktionær i Ledelsessekretariatet bliver du ansat i en stilling, hvor du i samarbejde med sekretariatets øvrige medarbejdere skal få tingene til at gå op i en højere enhed. Opgaverne er mange og forskellige, og det er afgørende, at du med sikker hånd får løst opgaverne både hurtigt og med høj kvalitet.

Dine opgaver bliver at bidrage til den administrative betjening af topledelsen og de øvrige administrative opgaver i Ledelsessekretariatet.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline