Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Udlændingestyrelsen søger dygtige og engagerede studentermedhjælpere til højaktuelle opgaver

Udlændingestyrelsen søger et antal studentermedhjælpere, der kan bistå med forskelligartede administrative opgaver i forhold til blandt andet sagsbehandlingen af udlændinges ophold i Danmark. Der er tale om både faste og midlertidige stillinger.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline