Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Udlændingestyrelsen søger fuldmægtig til økonomistyring på indkvarteringsområdet

Har du lyst til at arbejde med finanslov, budgetter, regneark mv. på et interessant område, som har stor politisk fokus? Trives du med en alsidig hverdag med en stor kontaktflade internt såvel som eksternt? Og kunne du tænke dig at arbejde med økonomi i en statslig styrelse, som er i løbende udvikling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega i Kontoret for Økonomi og Indkvartering i Udlændingestyrelsen.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær