Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Udlændingestyrelsen søger kontorfunktionærer til 24/7 sagsbehandling i nyoprettet kontor

Ønsker du fleksibilitet i dit arbejds- og privatliv med en arbejdsuge, der kan ligge uden for normal kontortid? Vil du arbejde på udlændingeområdet med EU's grænsekontrolsystemer, herunder Schengen-informationssystemet (SIS), og brænder du for konkret sagsbehandling og kontakt med kolleger i andre lande? Så kan du blive en af de kontorfunktionærer, Udlændingestyrelsen søger til det helt nyoprettede kontor for indberetninger til SIS, og rejsetilladelser til Schengen (ETIAS-kontoret).

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær