Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Vær med til at understøtte dansk-kinesisk samarbejde inden for ud-dannelse, forskning og innovation!

Er du en fremragende netværker, der brænder for at varetage danske interesser inden for forsknings-, innovations- og uddannelsespolitik? Så er du måske vores nye innovationsattaché i Shanghai, Kina.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline