Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
Vesna Nikolic

Vi søger dygtige akademiske praktikanter

SKAL DU VÆRE EN AF VORES 8 AKADEMISKE PRAKTIKANTER, SOM SKAL LØSE ET VÆLD AF SPÆNDENDE OPGAVER I EFTERÅRSSEMESTRET?

Brænder du for integration og mangfoldighed på det danske arbejdsmarked eller for at hjælpe udsatte unge i deres vej mod uddannelse og job?

Kunne du tænke dig at være en del af fællesskabet på en dynamisk og engageret arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed, og hvor mangfoldighed ses som en ressource?

Så skal du måske være en af de 8 nye akademiske praktikanter hos Foreningen Nydansker?

Som praktikant får du indsigt i samspillet mellem erhvervsliv, kommuner og civilsamfundet i arbejdet med integration, mangfoldighedsledelse og udsatte mennesker.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline