Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
Vesna Nikolic

Vicedirektør til Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (Ny frist)

Vil du være med til at sætte retning for Uddannelses- og Forskningsstyrelsen? Vil du sikre videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser? Vil du være med til at drive udviklingen af nye store it-moderniseringer? Kan du lede og skabe resultater i et ministerium med højt tempo, hvor policy, drift og udvikling går hånd i hånd med faglighed og samarbejde? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær