Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Vil du arbejde med udbudsret og en række andre juridiske opgaver i centraladministrationen?

Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger en fagligt skarp jurist til Jura, som kan agere og trives i en hverdag med mange aktører samt politisk og mediemæssig bevågenhed. Har du samtidig interesse for udbudsområdet, så er det måske dig, vi netop står og mangler.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær