Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Vil du løse HR-juridiske opgaver i et ministerium, der arbejder med grøn omstilling?

Kan du lide at arbejde med mennesker, og kunne du tænke dig at arbejde med HR-juridiske problemstillinger til gavn for både medarbejdere og chefer, så har du muligheden her i et 1-årigt barselsvikariat.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær