Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Vil du sagsbehandle i et spændende krydsfelt mellem Folketing og ministerium?

Vil du lære at fordybe dig i sagsbehandling og forvaltningsret – håndværket, der er rygraden i arbejdet i det offentlige? Har du lyst til at dykke ned i indfødsretten og være med til lovforberedende arbejde? Og ønsker du kolleger, som hjælper, sparrer og passer på hinanden? Lige nu søger vi fuldmægtige til kontoret Indfødsret i departementet.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline