Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Vil du være med til at rekruttere de rigtige medarbejdere til Udlændinge- og Integrationsministeriet?

Trives du med kombinationen af på den ene side at være ude og holde samtaler i tæt dialog med forretningen og på den anden side at få detaljerne på plads i HR maskinrummet? Så kan det være dig, vi leder efter.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline