Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Vil du være med til fortsat at styrke Udlændingestyrelsens data- og informationssikkerhed?

Udlændingestyrelsen søger en fuldmægtig eller konsulent, som kan medvirke til den fortsatte udvikling af styrelsens opgaver vedrørende informationssikkerhed og databeskyttelse. Du bliver en del af Udlændingestyrelsens Team Databeskyttelse og Informationssikkerhed.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær