Kurser for IGU-værter

Er jeres virksomhed vært for en IGU-elev, eller planlægger I at ansætte en? Foreningen Nydansker tilbyder kurser for IGU-værter, der ønsker at være bedst muligt klædt på til at byde nye elever velkommen og til løbende at understøtte deres forløb. 

De første erfaringer med IGU-ordningen har vist, at de gode IGU-forløb kræver en velovervejet plan og en god modtagelse på arbejdspladsen. Den gode modtagelse kan med fordel understøttes af en medarbejder, der kan agere 'vært' for eleven gennem hele forløbet. 

På Foreningen Nydanskers kursus uddannes relevante medarbejdere til at varetage rollen som IGU-vært. Der sker gennem undervisning i bl.a.:

  • Baggrund og rammer for IGU-aftalen
  • Forventninger til IGU-forløbet - både elevens og virksomhedens - samt afstemning heraf
  • God modtagelse og planlægning af forløbet
  • IGU-elevværtens rolle og opgaver
  • Hjælp til sproghjælp
  • Dansk kultur og arbejdspladskultur

Er jeres virksomhed interesseret i et IGU-værtskursus?

Kurset er både relevant for medarbejdere, som allerede har varetaget rollen som IGU-elevvært og medarbejdere, som står for at skulle modtage en IGU-elev. Er jeres virksomhed interesseret i at høre mere om IGU-værtskurset, er I velkomne til at kontakte Susie Skov Nørregård eller Sofie Havn Jensen. 

 

Susie Skov Nørregård
Mangfoldighedsteamet
Souschef
Susie Skov Nørregård
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
33 38 62 07
Mobil:
26 22 05 28
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline