Sofie Havn Poulsen
Mangfoldighedsteamet
Projektleder | IGU
Sofie Havn Jensen
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
93 89 43 83
Mobil:
26 17 06 25

Mangfoldighedscharter

Skriv under på et 'Det danske charter for mangfoldighed'. Herigennem kan I som virksomhed, kommune eller brancheorganisation signalere over for kunder og samarbejdspartnere, at I arbejder målrettet med mangfoldighedsledelse, og at I værdsætter et arbejdsmiljø, hvor alles kompetencer udnyttes bedst muligt. Mangfoldighedscharteret giver også adgang til et netværk af virksomheder, der har interesse i mangfoldighedsledelse.

Foreningen Nydansker administrerer Det danske charter for mangfoldighed, der er en del af Europakommissionens netværk af nationale chartre for mangfoldighed. Vi udveksler løbende erfaringer med andre europæiske chartre, ligesom vi har bistået Odense, Aarhus og Københavns Kommune med etableringen af deres kommunale chartre for mangfoldighed.

Læs mere om mangfoldighedschartrene her:

• Det danske charter for mangfoldigheds hjemmeside
• De europæiske chartres fælles hjemmeside

Kontakt

Ønsker jeres virksomhed mere information omkring etableringen af et mangfoldighedscharter, eller vil I vide mere om Det danske charter for mangfoldighed? Så kontakt analyse- og projektkonsulent Sofie Havn Jensen.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.