Mangfoldig ledelse

Foreningen Nydansker har i over 20 år arbejdet strategisk med mangfoldighedsindsatser. Gennem samarbejde med vores medlemsvirksomheder og kommuner har vi fået en dybdegående indsigt i, hvordan virksomheder kan lægge en mangfoldighedsstrategi, der passer til den konkrete organisation samt de specifikke behov og ambitioner, som virksomheden har.

Få sparring om vejen til en mere mangfoldig og innovativ organisation

Vi kan vejlede jer i at tænke i nye baner, når det kommer til, hvordan I får mest ud af mangfoldigheden. Er I interesserede i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt gerne direktør Jes Vissing Tiedemann.

Big data-analyse: ISS-modellen

ISS Danmark har i forbindelse med deres undersøgelse 'Mangfoldig ledelse giver højere indtjening' (ISS, 2016) udviklet en metode, der gør det muligt at undersøge mangfoldigheden på ledelsesniveau på tværs af virksomheder og brancher, for derefter at rate virksomhederne i forhold til hinanden. I Foreningen Nydansker kan vi ved hjælp af denne metode hjælpe jer som virksomhed med at benchmarke jer i forhold til andre virksomheder.

Undersøgelsen kan give jer indsigt i, hvor I står i forhold til mangfoldighed på ledelsesniveau eller blive udgangspunktet for en ny mangfoldighedsstrategi.

Læs mere ...

Diversity Deep Dives

Ønsker I viden om, hvordan det står til på mangfoldighedsområdet i jeres organisation?

Foreningen Nydansker kan foretage en undersøgelse af mangfoldigheden på jeres arbejdsplads eller give jer et overblik over, hvor mangfoldig jeres ledelse er sammenlignet med andre virksomheder i jeres branche eller geografiske område. 

Kombineret kan de to undersøgelser udgøre et solidt afsæt for jeres organisations videre arbejde med mangfoldighed og den gode ledelse. 

Læs mere ...

Direktør
Muneeza Rosendahl
E-mail: 
mr@foreningen-nydansker.dk
Tlf.:
93 89 43 83
Mobil:
22 48 33 80
Louise Rosenthal Jensen
Mangfoldighedsteamet
Projektkonsulent
Louise Rosenthal Jensen
E-mail:
[email protected]
Mobil:
25 94 48 97
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.