Direktør
Mobil:

Mangfoldig ledelse

Foreningen Nydansker har i næsten 20 år arbejdet strategisk med mangfoldighedsområdet. Gennem samarbejdet med vores medlemsvirksomheder og -kommuner har vi fået en dybdegående indsigt i, hvordan virksomheder kan lægge en mangfoldighedsstrategi, der passer til den konkrete organisation samt de specifikke behov og ambitioner, som virksomheden har.

Få sparring omkring vejen til en mere mangfoldig og innovativ organisation

Vi kan vejlede jer i at tænke i nye baner, når det kommer til, hvordan I får mest ud af mangfoldigheden. Er I interesseret i at høre mere om de ressourcer inden for mangfoldighedsledelse, som kunne være relevante for jeres ledelse, så kontakt direktør i Foreningen Nydansker, Torben Møller-Hansen.

Direktør
Mobil: