Diversity Deep Dives

Ønsker I viden om, hvordan det står til på mangfoldighedsområdet i jeres organisation?

Foreningen Nydansker kan foretage en undersøgelse af mangfoldigheden på jeres arbejdsplads eller give jer et overblik over, hvor mangfoldig jeres ledelse er sammenlignet med andre virksomheder i jeres branche eller geografiske område. 

Kombineret kan de to undersøgelser udgøre et solidt afsæt for jeres organisations videre arbejde med mangfoldighed og den gode ledelse. 

DIVERSITY DEEP DIVE – ET MANGFOLDIGHEDSTJEK PÅ JERES ARBEJDSPLADS 

”Hæren har særligt gennem de sidste år haft fokus på diversitet, men har ikke i tilstrækkeligt omfang haft succes med at forankre det bredt i organisationen. Deep Dive analyserne har givet os et dybdegående indblik i, hvordan vores nuværende diversitetsperspektiv opfattes i organisationen og dermed, hvordan vi konkret kan arbejde videre med at skabe effekt og accept i organisationen,” major Lotte Vammen, Hærstaben.

Gennem Deep Divet undersøges mangfoldighedsforståelsen på medarbejder- og ledelsesniveau, og jeres nuværende praksis på området kortlægges. Den endelige rapport giver desuden råd og vejledning til fremtidige initiativer i netop jeres organisation, så I kan blive endnu skarpere på mangfoldigheden. 

Et Diversity Deep Dive giver jer:

  • Overblik over mangfoldigheden i jeres organisation
  • Konkrete best practice-eksempler fra jeres arbejdsplads
  • Gode råd til fremtidige initiativer, inden for områder som: 
  • Målrettet rekruttering af nye medarbejdere
  • Skabelsen af nye platforme for innovation og udvikling
  • Udviklingen af en mangfoldighedsstrategi, der passer til jeres organisation

Kontakt os

Kontakt projektkonsulent Jes Vissing Tiedemann for at høre nærmere om Diversity Deep Dives og priser for et mangfoldighedstjek på jeres arbejdsplads.

 

Direktør
Muneeza Rosendahl
E-mail: 
mr@foreningen-nydansker.dk
Tlf.:
93 89 43 83
Mobil:
22 48 33 80
Louise Rosenthal Jensen
Mangfoldighedsteamet
Projektkonsulent
Louise Rosenthal Jensen
E-mail:
[email protected]
Mobil:
25 94 48 97
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.