Torben Møller-Hansen
Direktør
Torben Møller-Hansen

Mangfoldig ledelse

Foreningen Nydansker har i over 20 år arbejdet strategisk med mangfoldighedsindsatser. Gennem samarbejde med vores medlemsvirksomheder og kommuner har vi fået en dybdegående indsigt i, hvordan virksomheder kan lægge en mangfoldighedsstrategi, der passer til den konkrete organisation samt de specifikke behov og ambitioner, som virksomheden har.

Få sparring om vejen til en mere mangfoldig og innovativ organisation

Vi kan vejlede jer i at tænke i nye baner, når det kommer til, hvordan I får mest ud af mangfoldigheden. Er I interesserede i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt gerne direktør Torben Møller-Hansen.

Jes Vissing Tiedemann
Konstitueret Direktør