Hans Ishøy
Grafisk konsulent
Mobil:
Anden information:

Jeg har siden medio maj 2014 været en del af Foreningen Nydansker.

Logodesign, hjemmeside og grafik/layout til app'en "Mangfoldig hverdag" var hovedopgaverne i forbindelse med lanceringen af Det danske mangfoldighedscharter, som er blevet overdraget ved koncession fra den danske stat til Foreningen Nydansker.

Siden er det blevet til redesign af Foreningen Nydanskers grafiske linie - herunder nyt logo og den nye responsive hjemmeside, som du befinder dig på nu.

Foreningens Højtidskalender - herunder hjemmesiden hoejtidskalender.dk som blev lanceret ifm. Højtidskalender 2017, er også en del af min portefølje.

Jeg løfter osse andre forefaldende grafiske opgaver for bl.a. projektet PIFT, som jeg osse har lavet hjemmeside for - i respekt for oprindelig grafikers design.

Samarbejdet med kommunikationskonsulent, projektledere m.fl. udgør en væsentlig forudsætning for vores færdige grafiske produktioner.

Jeg er oprindeligt uddannet Socialrådgiver og har som sådan bl.a. arbejdet med mennesker på planer, hvor nyttefilosofi i forhold til arbejde, uddannelse m.v. ikke rigtig udgør en adækvat indfaldsvinkel.

Derudover har jeg arbejdet med teaterteknik, IT-administration, IT-undervisning, arbejdsprøvning, undervisning i praktisk sejlads m.m.

Som medlem af Danmarks Naturfredningsforening støtter jeg arbejdet for mangfoldighed i den natur, der har givet - og fortsat giver mig så mange gode oplevelser.

Jeg taler dansk, engelsk, fransk og hollandsk.

Selvom vi befinder os oppe mellem hanebjælkerne i Foreningen Nydanskers kontor, er der højt til loftet - og det tiltaler mig meget, at der - i særdeleshed - osse er plads til en aldrende (og knaldhamrende dygtig) fleksjobber.