Hans Ishøy
Grafisk konsulent
Mobil:
Om mig:

Jeg har siden medio maj 2014 været en del af Foreningen Nydansker. Min indsats er i hovedsagen fokuseret på det grafiske arbejde i forbindelse med lanceringen af Det danske mangfoldighedscharter, som er blevet overdraget ved koncession fra den danske stat til Foreningen Nydansker.

I det omfang der er tid, løfter jeg osse andre forefaldende grafiske opgaver.

Jeg er oprindeligt uddannet Socialrådgiver og har som sådan bl.a. arbejdet med mennesker på planer, hvor nyttefilosofi i forhold til arbejde, uddannelse m.v. ikke rigtig udgør en adækvat indfaldsvinkel.

Derudover har jeg arbejdet med teaterteknik, IT-administration, IT-undervisning, arbejdsprøvning, undervisning i praktisk sejlads m.m.

Som medlem af Danmarks Naturfredningsforening støtter jeg arbejdet for mangfoldighed i den natur, der har givet - og fortsat giver mig så mange gode oplevelser.

Jeg taler dansk, engelsk, fransk og hollandsk.

Selvom vi befinder os oppe mellem hanebjælkerne i Foreningen Nydanskers kontor, er der højt til loftet - og det tiltaler mig meget, at der - i særdeleshed - osse er plads til en aldrende fleksjobber.