Vesna Nikolic
Position:
Diverse information:

Jeg har været ansat som sekretær i Foreningen Nydansker siden maj 2000. Udover de klassiske sekretæropgaver tager jeg mig af personaleadministration, en del af medlemsservice, indkalder til møder og arrangementer, samt koordinering af bestyrelsesmøder og generalforsamlinger. Desuden står jeg for nogle opdateringer på hjemmesiden: medlemslogoer, stillingsannoncer m.v.

Jeg kom til Danmark i 1992 med syvårige erhvervserfaring som bogholder fra mit hjemland. For at kunne komme i arbejde hurtigst muligt suplerede jeg min uddannelse med sprogkurser, DP2 eksamen, IT-kurser, regnskabskurser, etårs videregående regnskab på Niels Brock.

Det har været en stor fornøjelse for mig at se Foreningen Nydansker vokser fra fire til over tredive ansatte og bidrage til den vækst.

Emilie Sørensen

Akademisk praktikant