Cathrine Klokkedal
Position:
Projektkonsulent
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
33 38 62 09
Mobil:
25 94 21 67
Diverse information:

Jeg blev ansat i Foreningen Nydansker i august 2013 og har siden oktober 2015 fungeret som projektleder for mentorordningen Bryd Unges Ledighed NU! Indsatsen henvender sig til udsatte unge i en lang række kommuner i Danmark. Jeg sidder med den overordnede koordination og udvikling af den landsdækkende mentorordning, hvor vi matcher frivillige lokale erhvervsledere med unge, som mangler hjælp til at komme i ønskede jobs eller uddannelser. Indsatsen er blevet en stor succes, hvorfor vi har etableret en lignende mentorordning for flygtninge, som jeg koordinerer i tæt samarbejde med mit mentorteam.

Mine opgaver består desuden af at bevare og etablere samarbejder med en række landsdækkende virksomheder, som ønsker at bidrage til indsatsen som en del af deres CSR-strategi. Endelig varetager jeg formidlingsopgaver, der omhandler mentorordningen og har ansvar for pressemeddelelser og online formidling. Her ønsker vi løbende at dele ud af vores erfaringer og fortællinger fra mentorforløbene.

I 2014 blev jeg uddannet cand.mag. i Tværkulturelle Studier ved Københavns Universitet, hvor jeg skrev speciale om professionalisering af frivillige og forståelsen af frivilligt arbejde blandt etniske minoritetskvinder i Danmark. Gennem mit studie har jeg primært specialiseret mig inden for integration og mangfoldighed i Danmark, som jeg forinden min tid i Foreningen Nydansker har haft lejlighed for at afprøve i praksis i Integrationsnet under Dansk Flygtningehjælp. Derudover har jeg en bachelor i dansk og flere års erfaring som journalist. 

Z

Zana Jaganjac

Zana Jaganjac

Projektkonsulent

Team: Erhvervsmentorkorpset

tlf: 25 94 67 70

mob: 25 94 64 93

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmelding til nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline