Christina Tengstedt Rasmussen
Job:
Projektassistent (Barselsorlov)
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
25 94 67 37
Mobil:
71 99 57 91
Om mig:

Jeg har været i Foreningen Nydansker siden august 2014, først som praktikant og dernæst som studentermedhjælper ved siden af mine studier på Københavns Universitet, hvor jeg studerer Tværkulturelle Studier som overbygning på en bachelorgrad i Mellemøststudier. I hele 2016 var jeg ansat som projektassistent på fuld tid i forbindelse med orlov fra studiet. 

Jeg sidder halv tid i Bryd Unges Ledighed Nu!, da jeg er tilknyttet flere mentorindsatser i Foreningen Nydansker med målgrupper, som spænder fra højuddannede internationale borgere, fx green card holders og EU-borgere, til nyankomne flygtninge og udsatte unge. Jeg beskæftiger mig mest med målgruppen af flygtninge, som jeg igennem min uddannelse og frivillige engagement har et stort kendskab og forbindelse til. Mine arbejdsopgaver består i at matche mentees med relevante frivillige mentorer, følge op på forløbene, holde oplæg for målgrupperne og samarbejdspartnere, udarbejde projektmateriale, rekruttere mentees og mentorer samt udvikling af mentorindsatsen ’Hjælp En Flygtning NU!’. 

Udover arbejde og studie bruger jeg en del tid på frivilligt arbejde igennem Venligboerne, hvor jeg i slutningen af 2015 stiftede en Venligbo-gruppe for unge i Københavnsområdet. Gruppen arrangerer blandt andet fester, sprogcafeer og fodbold og blev stiftet, da mange flygtninge desværre oplever, at det kan være svært at få jævnaldrene danske venner.