Christina Tengstedt Rasmussen
Job:
Projektkoordinator
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
25 94 67 37
Mobil:
71 99 57 91
Anden information:

Jeg har været en del af Foreningen Nydansker siden 2014. Frem til 2016 var jeg ansat som studentermedhjælper ved siden af mit studie på Københavns Universitet. I hele 2016 arbejdede jeg som projektassistent på fuldtid i forbindelse med orlov fra universitetet.  

Nu er jeg i gang med sidste år af mit kandidatstudie og er ansat som projektkoordinator på mentorindsatsen Hjælp En Flygtning NU! Indsatsen hjælper nyankomne flygtninge et skridt nærmere det danske arbejdsmarked igennem frivillige lokale erhvervsfolk. Mine arbejdsopgaver består blandt andet i rekruttering af de frivillige mentorer, matchning af mentor- og menteepar, rådgivning af mentorer, koordinering og projektudvikling.  

Jeg studerer cand.mag. i Tværkulturelle Studier som overbygning på en bachelorgrad i Mellemøststudier. Udover mit studie har jeg arbejdet en del frivilligt blandt andet igennem Venligboerne, hvor jeg sidder i bestyrelsen i den københavnske ungdomsafdeling. Mit frivillige arbejde er dog neddroslet siden jeg blev mor i foråret 2017.