Freja Olsson
Studentermedhjælper
Mobil:
Om mig:

Jeg er ansat som praktikant hos Foreningen Nydansker, hvor jeg er tilknyttet projekterne Bryd Unges Ledighed NU! Samt Hjælp En Flygtning NU! Mine primære arbejdsopgaver består i matche ledige unge eller flygtninge med frivillige mentorer, følge op på disse forløb og rekruttere nye mentorer.

Praktikken er et led i min bacheloruddannelse i Pædagogik på Københavns Universitet, hvor jeg har valgt at kombinere min uddannelse med tilvalgsfag på Minoritetsstudier. Jeg har igennem mit uddannelsesforløb særligt beskæftiget mig med, hvilke problematikker, der er forbundet med kulturmøder og integration i en dansk kontekst.

Det glæder mig at arbejde hos Foreningen Nydansker, da jeg ser det som en værdi for samfundet at fremme mangfoldighed og diversitet på arbejdsmarkedet.

I min fritid bruger jeg tid på frivilligt arbejde i en pigeklub på Kongelunden Asylcenter, hvor jeg arrangerer og afvikler aktiviteter for unge asylpiger. Derudover holder jeg meget af at hygge mig med mine venner og familie.