Kristine Colerick
Job:
Projektkonsulent
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
33 38 62 08
Mobil:
50 51 92 53
Anden information:

Jeg er ansat som projektkonsulent i Foreningen Nydansker i efteråret 2016. Her arbejder jeg med erhvervsmentorindsatserne ’Bryd Unges Ledighed NU! og ’Hjælp en flygtning NU!’. Mentorordningerne har til formål at hjælpe ledige unge og flygtninge ud på arbejdsmarkedet ved at matche dem med frivillige mentorer fra erhvervslivet. Jeg koordinerer og udvikler samarbejdet med en række kommuner, og derudover består mit arbejde i at finde, uddanne og matche mentorerne med målgruppen.

Tidligere har jeg været ansat som programkoordinator i organisationen GAME, der arbejder med social inklusion gennem gadeidræt og streetkulturelle projekter i Danmark og Libanon. I GAME havde jeg ansvaret for at udvikle og drive samarbejdet med en række kommuner fordelt over hele landet. Derudover var mine hovedopgaver at udvikle frivilligprogram og uddannelse, understøtte organisationens frivillige og planlægge en række større internationale events. Jeg har arbejdet frivilligt som ’Foreningsguide’ - et samarbejde mellem Københavns Kommune og Dansk Flygtningehjælp.

Jeg er uddannet sociolog fra Københavns Universitet med specialiseringslinje i metode. Derudover har jeg taget tillægsuddannelsen i journalistisk formidling på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og læst minoritetsstudier på Humboldt Universitet i Berlin.

Min fritid bruger jeg gerne på løb, yoga og ski. Derudover bliver der i min baghave, hvor der er bygget en lille dirtjump bane, ofte afholdt åbne ’cykeljam’ for venner, familie og lokalområdets unge.