Mads Skovgaard
Projektassistent
Mobil:
Om mig:

Jeg er projektassistent i Foreningen Nydansker, hvor jeg er tilknyttet flere forskellige mentorprojekter. Projekterne henvender sig til forskellige målgrupper, heriblandt udsatte unge, højtuddannede internationale borgere og flygtninge. Mine primære arbejdsopgaver på disse projekter indebærer matching af mentees med erhvervsfaglige relevante mentorer samt opfølgning på forløbene.

Jeg har en bachelor i antropologi fra Københavns Universitet og forventer at læse videre på kandidaten efter sommer.

Meget af min fritid bruger jeg på fodbold. Jeg spiller selv, men sætter også stor pris på at følge de store europæiske ligaer i tv. Jeg elsker at rejse og bruger allerhelst længere tid på de destinationer, jeg rejser til. Jeg har blandt andet boet og arbejdet forskellige steder i Kina og planlægger et lignende ophold andetsteds, når både studie og økonomi tillader det.