Tescha Rachel Alexandrovitsch
Studentermedhjælper
Mobil:
Om mig:

I august 2015 blev jeg ansat som praktikant i tilknytning til initiativet: ”Bryd Unges Ledighed NU!”.

Her kæmper jeg sammen med resten af teamet om at få ledige unge ud på arbejdsmarkedet. Mine primære arbejdsopgaver er at matche ledige unge med nogle af vores frivillige erhvervsmentorer, rekruttere nye mentorer samt assistere projektledere med koordinering af netværksarrangementer og mentorkurser.

Som antropologistuderende er det motiverende for mig at arbejde for en forening, der sætter mennesket i centrum for sit arbejde. Jeg har tidligere lavet projektarbejde, hvor medborgerskab, social mobilitet og spørgsmålet om hvad det vil sige at være en del af det danske samfund, har været i spil. Derfor har jeg også en faglig interesse i Foreningen Nydanskers arbejde og vision.

Af personlig karakter vil jeg beskrive mig selv som en rigtig madelsker og musiknyder. Begge ting nyder jeg allerhelst i godt selskab fra mine venner eller mange søskende. Derudover elsker jeg at rejse og kaste mig ud i nye udfordringer og eventyr.