Trine Bruun Mathiasen
Job:
Projektleder
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
33 38 62 19
Mobil:
25 94 89 63
Anden information:

Jeg blev ansat som praktikant i Foreningen Nydansker i 2013 og overgik efterfølgende til studentermedhjælper, sidenhen projektkonsulent og nu projektleder på mentorordningen Bryd unges ledighed NU! Indsatsen er et samarbejde med en lang række kommuner fordelt i hele Danmark, hvor jobcentre henviser ledige unge mellem 15 og 30 år til at få en frivillig erhvervsmentor, som kan hjælpe dem videre med job og uddannelse. 

Jeg har i mit arbejde særligt fokus på samarbejde med virksomheder, der ønsker at bidrage til mentorindsatsen som et led i deres CSR-strategi. Derudover sidder jeg med den overordnede koordinering og udvikling af mentorprogrammet, hvor vi årligt matcher knap 400 unge med frivillige erhvervsmentorer. I 2015 valgte vi at udvide vores projekt til også at favne nytilkomne flygtninge, som ligeledes kan have gavn af sparring fra en frivillig erhvervsperson.  

Jeg blev i foråret 2014 uddannet cand.soc fra Roskilde Universitet i international udvikling, hvor jeg skrev speciale om virksomheders mulighed for, gennem CSR, at bidrage til bæredygtig udvikling i udviklingslande.  Gennem mit studie har jeg desuden især beskæftiget mig med Mellemøsten og herunder fulgt kurser på Københavns Universitet.