Christel Laudrup Spliid
Studentermedarbejder
Mobil:
Om mig:

Jeg startede hos Foreningen Nydansker i februar 2015 som praktikant og har herefter været tilknyttet Erhvervsmentorkorpset som projektassistent. Her hjælper vi nytilkomne ind på arbejdsmarkedet og med at få en god start på deres nye liv her i Danmark, gennem mentorordninger.

Jeg er primært tilknyttet projekterne, Kulturværtsprogrammet, Værtsprogrammet, Go International og Novo Nordisk Mentor Network, men hjælper også til på mange af vores andre spændende projekter. Mine primære opgaver består både af at matche de nytilkomne med frivillige mentorer, følge løbende op på deres mentorforløb samt lave diverse evalueringer af vores projekter.

På nuværende tidspunkt er jeg i gang med en overbygning i antropologi ved Københavns Universitet, hvor jeg netop skal til at planlægge mit kommende feltarbejde og speciale. Gennem mit studie har jeg haf fokus på emner som religion, migration og business antropologi. Derudover har jeg tilbragt en semester i det dejlige Sydfrankrig.

I min fritid bruger jeg så meget tid som mulig på gode venner, lækker mad og vin og rejser så ofte som pengepungen tillader det.