Monica Elisabeth Brædder
Studentermedarbejder
Mobil:
Om mig:

Jeg er ansat som studentermedhjælper hos Foreningen Nydansker i afdelingen Erhvervsmentorkorpset. Omdrejningspunktet er at matche højtuddannede nydanskere med frivillige mentorer fra det danske arbejdsmarked, som kan videregive erfaring og viden omkring, hvordan man kan gribe jobsøgningsprocessen an inden for mentees specifikke felt. Derudover sidder jeg som projektleder for Perspektiv og er tilknyttet Kulturværtsprogrammet, som har til formål at hjælpe nytilkomne med at få etableret sig i København ved at have fokus på de sociale og kulturelle aspekter ved at være ny.

Derudover læser jeg Pædagogik på Københavns Universitet, hvor jeg netop er startet på kandidaten, som jeg afslutter i 2019. Mine faglige interesser bevæger sig inden for majoritet- og minoritetsforhold og kulturforskelle. Jeg har primært beskæftiget mig med, hvilke problematikker der kan være, når forskellige kulturer mødes og hvordan disse problematikker kan forstås og imødekommes.

Jeg bor Vesterbro sammen med to andre studerende og det er vigtigt for mig, at jeg udover arbejde og studie plejer mine sociale relationer og benytter mig af de forskellige tilbud, som København har at byde på.