Trine Lundgaard Hoffmann
Seniorkonsulent
Mobil:
Om mig:

Jeg har læst statskundskab på Syddansk Universitet i Odense. I min studietid har jeg især haft fokus på offentlig administration og udvikling, som jeg har haft lejlighed til at få afprøvet i praksis som studentermedhjælper i Odense Kommune, hvor jeg havde ansvaret for en række forskellige analyse- og udviklingsopgaver.

Jeg kom til Foreningen Nydansker som studentermedarbejder i sommeren 2007 men har siden 2008 været projektleder på en række forskellige projekter.

Fra 2009-2012 har jeg været udlånt til brancheorganisationen Dansk Transport og Logistik. Her var jeg projektleder på ’Tag plads i førerhuset’, der var sat i søen for at mangfoldiggøre godstransportbranchen.

Siden december 2012 har jeg været projektleder for Erhvervsmentorkorpset og KBH Erhvervsmentor, der matcher højtuddannede arbejdskraftindvandrere og udsatte unge med frivillige mentorer fra Storkøbenhavnske virksomheder.