Zana Jaganjac
Projektkonsulent
Mobil:
Om mig:

Jeg blev ansat som studentermedarbejder i Foreningen Nydansker i april 2014, hvor jeg er tilknyttet Erhvervsmentorkorpset, som hjælper nytilkomne højtuddannede og udsatte unge med at komme ind på det danske arbejdsmarked.

Mine primære arbejdsopgaver er at matche de højtuddannede arbejdskraftsindvandrere med frivillige mentorer fra storkøbenhavnske virksomheder. Endelig hjælper jeg også med at rekruttere nye mentorer til vores korps.

Jeg valgte at søge stillingen, fordi jeg syntes, at det lød spændende, men det der særligt vakte min interesse var at arbejde med projekter, hvis formål er at styrke diversiteten blandt danske virksomheder og samtidig gøre mangfoldighedsledelse til et naturligt og værdsat element i dansk erhvervsliv.

Til dagligt læser jeg min kandidat i Interkulturelle Markedsstudier på CBS, og har en bachelor i International virksomhedskommunikation.