Ditte Lundqvist Wagner
Projektkonsulent (barselsorlov)
Mobil:
Om mig:

Jeg sidder som projektkoordinator i PIFT, som er et mentortilbud til unge kvinder mellem 15 og 30 år. Fælles for dem er, at de har udfordringer i deres sociale og faglige liv og mangler en fortrolig voksen at tale med. Det er vores overbevisning, at en frivillig mentor vil kunne skabe et fortroligt samtalerum, som støtter den unge kvinde i at finde sin egen vej. PIFT er udarbejdet i et tæt samarbejde med KVINFO, som betyder, at jeg to gange om ugen sidder hos dem.

Jeg startede i foreningen som akademisk praktikant i august 2013. Herefter var jeg ansat som studentermedhjælper, hvor jeg primært var tilknyttet Erhvervsmentorkorpset og KBH Erhvervsmentor, som hjælper henholdsvis nytilkomne højtuddannede og udsatte unge ind på arbejdsmarkedet.

Jeg er uddannet international/interkulturel socialrådgiver og har siden taget en kandidatgrad i Socialt Arbejde på Aalborg universitet, København. Jeg er meget optaget af, hvordan vi i fællesskab kan bane vejen for en mere succesfuld integration og inklusion af nytilkomne og udsatte grupper i samfundets arenaer. Netop derfor har jeg engageret mig inden for dette område både gennem mit studie, i min fritid og som projektkoordinator i Forening Nydansker.

I forbindelse med mit studie var jeg i 2011 i praktik i Vietnam, som har givet mig et meget specielt forhold til landet, dets natur, mad og folkefærd. I det hele taget elsker jeg at rejse, opleve og mærke nye kulturer. Jeg har primært rejst i Asien, men har også været i Sydafrika, Australien og USA.