Nanna Ellen Amer
Position:
Mobil:
Om mig:

Jeg arbejder som projektmedarbejder på ungeindsatsen CBL, som hører under ROCKWOOL Fonden. Foreningen Nydansker fungerer som samarbejdspartner i udviklingen af indsatsen, hvor min primære opgave har været virksomhedskontakt og rekruttering samt rollen som kontaktperson for en ung. Jeg sidder derfor i øjeblikket det meste af tiden inde hos ROCKWOOL Fonden.

Jeg har i min tid i Foreningen arbejdet på flere forskellige projekter. Jeg startede i Foreningen Nydansker som praktikant i projektet PIFT, som er en mentorindsats der arbejder med unge sårbare kvinder. PIFT er oprindeligt udarbejdet i et samarbejde med KVINFO. Derudover har jeg arbejdet med kommunikation igennem produktion af flere små informationsvideoer til Foreningen. Det sidste år har jeg beskæftiget mig med vidensindsamling og formidling i forhold til organisatorisk skalering – også i et samarbejde med ROCKWOOL Fonden.

Jeg har en bachelor i religionsvidenskab fra Københavns Universitet og er i øjeblikket i gang med at tage min kandidat i religionssociologi.

Amalie Lykke Rasmussen

tlf: 33 38 62 02