Medlemspakke for virksomheder

Som medlem af Foreningen Nydansker er I som virksomhed med til at signalere, at I ønsker at skabe et arbejdsmarked, hvor der er plads til alle uanset baggrund.

Derudover viser et medlemskab af Foreningen Nydansker, at I støtter vores arbejde for at nedbryde de barrierer, der kan være mellem nydanskere og arbejdsmarkedet. Med vores medlemsvirksomheder i ryggen kan vi påvirke den offentlige debat og give kvalificerede bud på værktøjer og løsningsmodeller, så vi understøtter den gode integration af nye borgere.

Danmark er afhængig af, at alle talenter og ressourcer kommer i spil. Og her er virksomhederne en afgørende faktor.

EN MEDLEMSPAKKE FOR VIRKSOMHEDER INDEHOLDER:

• 5 timers strategisk rådgivning efter eget valg pr. år (NB: For mindre virksomheder tilbydes 2 timers strategisk rådgivning eller 1 oplæg)
  • 1 oplæg efter eget ønske pr. år*
  • Sekretariatssupport på alle daglige spørgsmål
  • Løbende medlemsarrangementer med fokus på fx central lovgivning, CSR-indsatser eller best practice inden for feltet
  • Nyhedsbrev med relevant information om integration og mangfoldighed
  • Mulighed for profilering af særlige dagsordener på området til politikere og centrale aktører
  • Indflydelse på Foreningen Nydanskers dagsordenssættende medieindsats
  • Mulighed for at deltage i aktuelle projekttilbud

KONTINGENT FOR ET KALENDERÅRS MEDLEMSKAB

• Større virksomheder: 15.000 kr. ekskl. moms.
  • Mindre virksomheder (under 50 medarbejdere): 3.500 ekskl. moms

Et medlemskab af Foreningen Nydansker sikrer fri adgang til vores medlemsservices. Herudover tilbyder vi en række individuelle ydelser og rådgivningsfunktioner, der ikke er inkluderet i medlemskabet.

PRISER FOR MEDLEMMER/IKKE MEDLEMMER

• Direktør 1.050 kr. pr. time/ 1.250 kr. pr. time
  • Konsulent 850 kr. pr. time/ 1.050 kr. pr. time
  • Andre medarbejdere 350 kr. pr. time/ 500 kr. pr. time
  • Oplæg og kurser efter aftale

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte Foreningen Nydansker for et uforpligtende tilbud på telefon 33 93 43 83.

Har du spørgsmål til medlemskab og medlemsservices, er du velkommen til at kontakte os.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
Vesna Nikolic