Værktøjer til dit mentorforløb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OBS COVID-19

Herunder finder du forskellige værktøjer, som du kan anvende i dit mentorforløb. Grundet corona er vi alle nødt til at omstille os og finde nye måder, at være sammen på hver for sig. Vi har derfor udarbejdet materiale, hvor du kan finde tips og tricks til, hvordan du bedst muligt griber et online mentorforløb an. Du finder både den danske og engelske version herunder:

 Dansk version:  pdf Guide til online mentorforløb (2.25 MB)
 English version:  pdf Online Mentoring (1.69 MB)

Derudover har vi samlet forskellige links til, hvor du kan søge hen, hvis din mentee har spørgsmål til situationen, som du ikke selv kan besvare:
pdf Information og rådgivning under COVID 19 (58 KB)  

Vi er glade for, at så mange af jer er åbne overfor alternative formater og mødeformer i denne tid, og vi er dybt taknemmlige for, at I er så fleksible og innovative i jeres mentorforløb. Vi håber på, at I kan gøre brug af vores værktøjer og hvis spørgsmål skulle opstå, sidder vi selvfølgelig klar ved telefonerne alle hverdage fra 9-16. 

Generelle værktøjer

I Foreningen Nydansker, er vi dybt taknemmelige for jer, vores frivillige mentorer, der hver dag gør en kæmpe forskel for alle vores mentees. Igennem mentorforløbene giver I mennesker med forskellige baggrunde og udfordringer et skub i den rigtige retning, og bidrager dermed til mangfoldighed på det danske arbejdsmarked. 

For at rådgive og inspirere jer på bedste vis har vi herunder samlet forskellige generelle mentorværktøjer. 

FORVENTNINGSAFSTEMNING
pdf Mentor agreement (23 KB)

DET ONLINE MENTORFORLØB 
Guide til online mentorforløb

MENTORTOOLS
pdf All tools (686 KB)

For flere specifikke værktøjer se under den ønskede kategori her. 

pdf Gode åbningsspørgsmål (52 KB)

pdf Samtale og rådgivning (67 KB)

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.