Mentorindsatsen 'Bryd Unges Ledighed!

Mentorindsatsen 'Bryd Unges Ledighed' hjælper udsatte unge fra 15 til 30 år med at blive afklaret i forhold til valg af uddannelse og/eller job.

Mentorerne er erhvervsledere og kan hjælpe de unge med ansøgninger og CV, med generel afklaring og de kan dele ud af deres viden om en specifik branche og deres netværk. Således får de unge støtte til, sammen med UU, sagsbehandlere og samarbejdspartnere, at identificere deres styrker og ønsker i relation til uddannelse og job.
Mentor og mentee mødes som udgangspunkt tre timer om måneden i tre måneder og tilpasser løbende tidsforbruget efter behov.

Læs mere ...

Samarbejde med virksomheder

Vil du være med til at gøre vores ungeindsats til en succes? Du og din virksomhed kan gøre en positiv forskel for de unge, for jeres lokalområde og for jer selv som virksomhed. 

I har netværket, kontakterne og branchekendskabet, der kan være med til at bryde unges ledighed. 

Læs mere ...

Bliv erhvervsmentor

Kan du afsætte 3 timer om måneden i 3-6 måneder? Så har du muligheden for at mødes med en ung fra dit lokalområde. Vær med til at bryde de unges ledighed og del ud af din viden, dit branchekendskab og introducer den unge for dit netværk.

Læs mere ...

Tilmeld dig til at få en erhvervsmentor

Vi åbner for tilmelding igen fra 1. september!

 

 
FGU Aarhus
FGU Nord
FGU Syd- og Midtfyn
FGU Vestegnen
 
 

BEMÆRK: Nedenstående spørgsmål er valgfrie

(Hvis teksboksen er for lille til det du ønsker at skrive, er det mulige at gøre den større ved at trække i det nedre højre hjørne)

 

Samtykkeerklæring:

Foreningen Nydansker udveksler informationer med min vejleder på FGU og min sagsbehandler i kommunen i forbindelse med mentorforløbet.
De delte oplysninger omhandler mit mentorforløb, relevante dele af min uddannelsesplan og min uddannelseshistorik 

Ved at klikke 'Send' forstår og accepterer jeg ovenstående 

 
 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.