Mentorindsatsen 'Bryd Unges Ledighed!

Mentorindsatsen 'Bryd Unges Ledighed' hjælper udsatte unge fra 15 til 30 år med at blive afklaret i forhold til valg af uddannelse og/eller job.

Mentorerne er erfarne medarbejdere fra erhvervslivet og kan hjælpe de unge med ansøgninger og CV, med generel afklaring og de kan dele ud af deres viden om en specifik branche og deres netværk. Således får de unge støtte til, sammen med UU, sagsbehandlere og samarbejdspartnere, at identificere deres styrker og ønsker i relation til uddannelse og job.
Mentor og mentee mødes som udgangspunkt tre timer om måneden i tre måneder og tilpasser løbende tidsforbruget efter behov.

Læs mere ...

Samarbejde med virksomheder

Vil du være med til at gøre vores ungeindsats til en succes? Du og din virksomhed kan gøre en positiv forskel for de unge, for jeres lokalområde og for jer selv som virksomhed. 

I har netværket, kontakterne og branchekendskabet, der kan være med til at bryde unges ledighed. 

Læs mere ...

Bliv erhvervsmentor

Kan du afsætte 4 timer om måneden i ca. 6 måneder? Så har du muligheden for at gøre en forskel for et ungt menneske i dit lokalområde.

Læs mere ...

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.