Bliv erhvervsmentor

Kan du afsætte 4 timer om måneden i ca. 6 måneder? Så har du muligheden for at gøre en forskel for et ungt menneske i dit lokalområde.

BLIV ERHVERVSMENTOR

Kan du afsætte 4 timer om måneden i ca. 6 måneder, og vil du hjælpe udsatte unge med at afklare deres fremtid, finde fodfæste på arbejdsmarkedet eller komme i uddannelse? Så har du muligheden for at blive mentor for en ung mentee fra dit lokalområde.

Formålet med et mentorforløb er at hjælpe et ungt menneske med afklaring i forhold til valg af uddannelse og/eller job, hjælp til ansøgninger og CV samt at opnå branchespecifik viden og netværk, for at komme videre og dermed ud af ledigheden.

Vil du være med til at bryde de unges ledighed og dele ud af din viden, dit branchekendskab og introducer den unge for dit netværk

- Så bliv frivillig erhvervsmentor og gør en forskel for et ungt menneske.

Ansøg om at blive erhvervsmentor

KURSER

Vi inviterer løbende til mentorkurser og netværksarrangementer, hvor du også har mulighed for at møde de andre mentorer.

GUIDE TIL ERHVERVSMENTORSAMTALER

Vi har skrevet en guide til erhvervsmentorsamtaler, hvor du kan hente inspiration til dit mentorforløb med din mentee. Find den nederst på siden. 

HOTLINE

Vi følger telefonisk løbende op på alle mentorforløb. Du kan som mentor altid ringe eller skrive til os, hvis du ønsker råd eller sparring i forhold til dit møde med den unge.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.