Generalforsamling 2020

Alle medlemsvirksomheder inviteres til at deltage i Foreningen Nydanskers ordinære generalforsamling. Det foregår tirsdag den 26. maj 2020, kl. 16.00

På grund af coronasituationen afholdes generalforsamlingen denne gang som online videokonference via Microsoft Teams. Tilmelding sker ved at sende navn og mailadresse til sekretær Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Derefter fremsendes link til videokonference.

Download eventuelt relevante dokumenter her:

Har jeres medlemsvirksomhed forslag, som I ønsker sat til afstemning, skal vi bede jer om at fremsende det senest den 12. maj til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmelding til nyhedsbrev