Invitation til inspirationsseminar:

Vil du vide mere om virksomhedstilpassede rekrutteringsforløb for flygtninge og indvandrere? Og hvordan virksomheder kan bruge integration af ledige nydanskere som et led i en CSR- og rekrutteringsstrategi? Så kom til inspirationsseminar den 21.okt.

Foreningen Nydansker inviterer sammen med de øvrige parter bag indsatsen ’Sammen om virksomhedsrettet integration’ (SOVI) til et inspirationsseminar for virksomheder, jobcentre og andre interessenter.

På mødet kan du blandt andet høre udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye fortælle om regeringens ambitioner med at få gruppen af ledige flygtninge og indvandrere i job samt høre repræsentanter fra henholdsvis De Forenede Dampvaskerier, Salling Group og BC Hospitality Group fortælle, hvorfor og hvordan de hver især arbejder systematisk med opkvalificering og rekruttering af nye medarbejdere fra denne målgruppe.

Foreløbigt program

 • 08:30: Morgenmad og indskrivning
 • 09.00: Når arbejdsmarkedets parter tager ansvar – velkomst! v/ Per Olsen, formand LO Hovedstaden
 • 09.15: Flygtninge og indvandrere som svar på aktuelle rekrutteringsudfordringer v/ Mattias Tesfaye, udlændinge- og integrationsminister (S)
 • 09.30: Erfaringer (overblik) med virksomhedstilpassede indsatser v/Torben Møller-Hansen, direktør, Foreningen Nydansker
 • 09:45: Integration af nydanskere som CSR- og rekrutteringsstrategi

  Erfaringer med virksomhedstilpasset integration i detailhandlen v/Susanne Leire, Senior HR Partner, Salling Group

  Fra flygtning til vaskeriarbejder v/Pernille Kiær, HR-chef, De Forenede Dampvaskerier
 • 10.15: Pause

 • 10:30: Præsentation af rekrutterings- og træningsmodel udviklet i samarbejde mellem BC-Hospitality Group og SOVI
  BCHG’s rekrutteringsbehov og overvejelser v/ Mireille Jacobsen, Group Responsible Hospitality Manager

  Spørgsmål til - og dialog med partnerne i rekrutteringssamarbejdet

 • 11.00: Sandwich og Networking

Tilmelding og yderligere information

Du kan tilmelde dig inspirationsseminaret her.

Har du spørgsmål til arrangementet eller er du interesseret i at høre mere om SOVI, kan du kontakte projektsekretariatet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SOVI er en regional udmøntning af Trepartsaftalen om virksomhedsrettet integration, og bag samarbejdet står bl.a. LO Hovedstaden, Dansk Håndværk, Dansk Byggeri, HORESTA og de kommuner i Hovedstadsområdet, der har modtaget flygtninge i de senere år. I samarbejdet indgår endvidere erhvervsskolerne og sprogcentrene i regionen. Projektet er støttet af Region Hovedstaden.

Trepartssamarbejdet skal sikre kvalificeret arbejdskraft til de brancher der mangler arbejdskraft, gennem praktik, løntilskud og IGU-forløb for at skabe job- og uddannelsesmuligheder blandt flygtninge, indvandrere og familiesammenførte. Forløbene i virksomhederne skal også styrke målgruppens sprogkundskaber og branchespecifikke kompetencer.

Støttet af:

Tilmelding til nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.