Medlemmer skaber værdi

Foreningen Nydansker har over 100 private og offentlige medlemsvirksomheder. Men hvad er det, et medlemsskab af Foreningen Nydansker kan bidrage til? Det har en række af foreningens medlemmer sat ord på i nyt videoklip. Nøgleord er ’samfundsmæssigt ansvar’ og ’resultatorienterede partnerskaber’.

En lang række private og offentlige virksomheder har valgt at støtte Foreningen Nydansker og missionen om at nedbryde barrierer mellem nydanskere og arbejdsmarkedet. Få et indblik i hvorfor i videoklippet her:

  

Medlemmernes støtte udgør et vigtigt bidrag til foreningens arbejde for at skabe øget integration og bringe mangfoldighed i spil som en ressource på arbejdsmarkedet. Foreningen modtager ingen faste bevillinger fra det offentlige og er derfor afhængige af, at en række arbejdspladser støtter organisationen direkte.

”Det er medlemmernes bidrag og samarbejdet om en række indsatser, der gør, at Foreningen Nydansker er med til at sikre en god integration, et større arbejdskraftudbud og velfungerende mangfoldighed på de danske arbejdspladser,” siger Torben Møller-Hansen, direktør i Foreningen Nydansker.

Motiver bag medlemskab

Motiverne for at virksomheder og kommuner vælger at blive medlem af Foreningen Nydansker er mange. Dialog med et udsnit af medlemmerne viser, at det fx handler om:

  • At støtte foreningens arbejde for et mere mangfoldigt arbejdsmarked
  • At tage samfundsmæssigt ansvar gennem samarbejde om konkrete indsatser
  • At etablere resultatorienterede partnerskaber
  • At have adgang til viden, værktøjer og netværk på området
  • At sikre et øget og mere mangfoldigt rekrutteringsgrundlag
  • At sende et signal udadtil om arbejdspladsens opbakning til mangfoldighed

”I Foreningen Nydansker vil vi gerne skabe værdi sammen med vores medlemmer. Det handler i høj grad om at bringe alle kræfter i spil på arbejdsmarkedet. Et behov der er blevet yderligere aktualiseret af, at nye undersøgelser viser, at tilstrømningen af udenlandsk arbejdskraft er faldet,” siger Torben Møller-Hansen og refererer til seneste analyse på området fra DA: ’Markant færre europæere kommer til Danmark for at arbejde.’

Vil du vide mere om medlemskab?

Klik her for at læse mere om foreningens medlemmer og services. Ring også gerne på telefon 2012 9272 for at høre nærmere og få en uforpligtende snak om, hvad I kan få ud af at være medlem hos Foreningen Nydansker.

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.