• Her er du:
  • Nyheder
  • Foreningen Nydansker er nomineret til 2 priser med fokus på frivillighed og fællesskab

Foreningen Nydansker er nomineret til 2 priser med fokus på frivillighed og fællesskab


Foreningen Nydansker er netop nu nomineret til hele to priser, der sætter fokus på betydningen af at rejse et frivilligt engagement og fællesskab om indsatser, der skaber positiv forandring i samfundet. Det gælder ’Tag Ansvar-Prisen 2019’ og ’Årets Fantastiske Fællesskab 2019’. 

Foreningen Nydansker vil gerne benytte lejligheden til at rette en stor tak til de over 1500 frivillige mentorer, der er tilknyttet organisationen.

”Vores frivillige gør en kæmpe forskel! Vi er stolte af at været nomineret til priserne, fordi det også er en kæmpe anerkendelse af den måde, vores frivillige mentorer lykkes med at gøre en afgørende forskel i en masse menneskers liv. Sammen med de frivillige bliver vi i stand til at sætte fokus på potentialet i det enkelte menneske og skaber løsninger, der løfter en stor gruppe borgere videre i uddannelse og arbejde,”  siger direktør Torben Møller-Hansen.

Tag Ansvar-Prisen 2019

Torben Møller-Hansen, direktør i Foreningen Nydansker, er nomineret til ’Tag Ansvar-prisen 2019’ i kategorien Frivillighed. Du kan læse om nomineringen og afgive din stemme her. Bag prisen står interesseorganisationen Lederne, der også har lavet videoklippet her:

 

Årets Fantastiske Fællesskab 2019

Foreningen nydansker er med indsatsen ’Bryd Unges Ledighed NU’ nomineret til prisen 'Årets Fantastiske Fællesskab 2019'. Du kan læse mere om nomineringen her.

Afstemning blandt de fem finalister starter fra den 4. november. Indtil da kan du læse mere om indsatsen 'Bryd Unges Ledighed NU' her

'Bryd Unges Ledighed NU' er et fællesskab, som hjælper udsatte unge ud af ledighed. Det sker gennem frivillige mentorer, som får unge til at finde vej ind i et fællesskab, som kan virke lukket. Initiativet er lokalt forankret, og fællesskabet er der, hvor de unge er.

Fantastiske Fællesskaber er et samarbejde mellem TV 2 Regionerne, Tuborgfondet, Lokale og Anlægsfonden og Made By Us.

Tilmelding til nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.