Evaluering: 'Bryd unges ledighed NU!' fastholder udsatte unge i beskæftigelse

Branchekendskab og netværk. Det er nøgleordene i Foreningen Nydanskers erhvervsmentorordning ’Bryd Unges Ledighed NU!’. Ordningen er målrettet udsatte unge, der står uden for arbejdsmarkedet.

En ny evaluering af langtidseffekterne på landsplan, foretaget af Als Research, viser imponerende resultater: 62% af de unge, som er kommet i beskæftigelse under mentorforløbet, er fortsat i beskæftigelse minimum et år efter forløbets afslutning.

Læs mere ...

Bryd unges ledighed NU! vinder Fællesskabsprisen 2016

Foreningen Nydanskers mentorordning Bryd Unges Ledighed Nu er vinder af Fællesskabsprisen 2016. Prisen er en hyldest til de mange helt almindelige danskere, der hver dag gennem deres arbejde og frivillige engagement gør en ekstraordinær indsats for fællesskabet og får vores samfund til at glide.

Læs mere ...

Evaluering: Sårbare unge kvinder rykker sig med en mentor fra PIFT

Ny evaluering viser, at deltagelse i mentorforløb via initiativet PIFT har en positiv indvirkning på sårbare unge kvinders liv. Det giver større selvtillid, tro på egne evner og en bedre hverdag. Mentorerne har også hjulpet målgruppen med afklaring og støtte i forhold til uddannelse og arbejde.

Læs mere ...

Case: Den syriske tandlæge Mohamad Shadi får bragt sine kompetencer i spil

Frederikshavn Kommune er en af de kommuner, der siden efteråret har samarbejdet med Foreningen Nydansker om den frivilligt baserede erhvervsmentorordningen ’Hjælp en flygtning NU!’. Det har gjort en meget konkret forskel for blandt andre 43-årige Mohamad Shadi, der er uddannet tandlæge og har over 20 års erfaring fra Syrien. Mohamad har gennem sit mentorforløb med tandlæge og klinikejer Sven Thyø fået indsigt i dansk tandpleje. Nu kan han se frem til at skulle undersøge og behandle flygtningefamilier under Svens supervision.

Læs mere ...

Tilmelding til nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.