Succesens mange ansigter!

Vær med, når Foreningen Nydansker sætter fokus på de mange succeshistorier fra kvinder med etnisk minoritetsbaggrund på det danske arbejdsmarked - fremhæv en kvindelig medarbejder fra jeres arbejdsplads!

Siden 2005 har Foreningen Nydansker udgivet Højtidskalenderen, der med sit positive budskab om fejringen af højtider og mærkedage er blevet en fast del af mangfoldighedsindsatsen på mange arbejdspladser. Vi genoptager højtidskalenderen for året 2021 med formålet om at vise succesens mange ansigter frem.


Succes bliver ofte præsenteret meget ensidigt. Men der er mange former for succes, som vi gerne vil anerkende mere. Mange kvinder brager derudad og har stor succes i deres arbejdsliv - men vi hører sjældent om dem.


I Foreningen Nydansker møder vi i vores daglige arbejde hele tiden stærke kvinder med etnisk minoritetsbaggrund, og vi vil gerne have deres historier frem i lyset. Derfor vil vi med Højtidskalenderen 2021 fremhæve 12 udvalgte kvinder, der på hver deres måde har succes i deres professionelle liv. Lige fra kasseekspedienten i supermarkedet, der lagerstyrer og giver alle kunder en bedre dag, til IT-konsulenten, der løser svære tekniske problemer og folkeskolelæreren, der giver børn en god start på deres uddannelsesvej.


Vi har brug for jeres hjælp til at fortælle alle disse historier.


Derfor vil vi invitere jer til at blive én af de virksomheder, der i en ny kampagne skal sætte fokus på succesens mange ansigter. I kan udvælge en kvindelig medarbejder fra jeres arbejdsplads, som vil blive fremhævet på én af kalendersiderne.


Hvorfor være med?


Som sponsor for Højtidskalenderen 2021 er jeres virksomhed med til at sætte fokus på de stærke og dygtige kvinder, hvis historier fortjener at blive fortalt. Hver enkel kalenderside præsenterer en kvinde med portræt og kort beskrivelse.


Dertil får I via et sponsorat:

  • Repræsentation af en udvalgt kvindelig medarbejder med etnisk minoritetsbaggrund fra jeres arbejdsplads
  • Fremhævelse af jeres virksomhed på vores sociale medier
  • Gennemgående repræsentation af jeres virksomheds logo i den trykte kalender, der udkommer i ca. 3.500 eksemplarer
  • Logo og eksponering igennem vores velrenommerede højtidskalender-app med 63.000 downloads (tidligere kåret som ugens app i Børsen)
  • Trykte eksemplarer af Højtidskalenderen 2021 leveret til jer på én adresse (antal efter behov)

Derudover promoverer Foreningen Nydansker både kalender og sponsorer over for bl.a.:

  • Vores 100 medlemsvirksomheder og samarbejdskommuner
  • Netværk tilknyttet mangfoldighedschartre i Odense, Aarhus og Københavns Kommune
  • De mange offentlige institutioner og virksomheder, der hvert år ønsker at få tilsendt Højtidskalenderen


Pris


Et sponsorat til vores højtidskalender koster 20.000 kr. eks. moms.


Interesseret?


Vi håber, at dette har vakt jeres interesse. Har I uddybende spørgsmål, eller ønsker I at være sponsor, er I meget velkomne til at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmelding til nyhedsbrev

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.