Kurser og rådgivning

Vi har i mere end 20 år været erhvervslivets foretrukne mangfoldighedspartner på integrationsområdet. Vi afholder kurser, rådgiver og løser konsulentopgaver for private og offentlige arbejdspladser med udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer.

Kurser og undervisning

Kurser og undervisning

Foreningen Nydansker tilbyder en række kurser og undervisning for både virksomheder og kommuner. Her kan du se listen over de kurser, vi aktuelt tilbyder eller kontakt os på 3393 4383 for en skræddersyet løsning til din virksomhed eller kommune.

Læs mere

Strategisk rådgivning

Strategisk rådgivning

Foreningen Nydansker har i over 20 år hjulpet danske virksomheder og kommuner med at omsætte det strategiske arbejde med integration og mangfoldighed i hverdagens virkelighed. Vi kan hjælpe jer med at tage de mest hensigtsmæssige beslutninger for jeres organisation.

Læs mere

Projektudvikling- og implementering

Projektudvikling- og implementering

På baggrund af erfaringer fra mere end 200 integrations- og mangfoldigsrelaterede projekter har vi kompetencerne til at hjælpe jer med projektstyring og -udvikling. Vi kan give jer konkrete bud på, hvordan I sikrer, at jeres projekt lever op til både de økonomiske rammer og lovgivningsmæssige forhold.

Læs mere

Evaluering og undersøgelse

Evaluering og undersøgelse

Vi laver evalueringer og undersøgelser på integrations- og mangfoldighedsområdet, der er med til at afdække udviklingsmuligheder. Vi har for flere organisationer bidraget til at tilrettelægge deres fremtidige indsats med udgangspunkt i en evaluering og/eller undersøgelse. Vi kan hjælpe jer med at fokusere på facts for at kunne tilrettelægge en fremtidig indsats.

Læs mere

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.