Kurser i interkulturel kommunikation

I arbejdet med flygtninge og indvandrere er det vigtigt at kunne forstå og håndtere kulturelle forskelle. Foreningen Nydansker tilbyder virksomheder, kommuner, boligsociale indsatser og andre organisationer kurser i interkulturel kommunikation, der har til hensigt at give medarbejderne en øget bevidsthed om, hvad der sker i mødet med andre kulturer.

Foreningen Nydansker tager jævnligt ud til virksomheder, kommuner og boligområder for at igangsætte dialog blandt medarbejderne om mangfoldighed og kulturforståelse.

For den enkelte organisation hjælper kurset til at forbedre arbejdsmiljø og samarbejdsevner, da det giver medarbejderne lejlighed til at snakke om, hvordan de forholder sig til kollegaers, kunders og samarbejdspartneres kulturelle, sproglige eller religiøse baggrund. 

Et skræddersyet kursus til jeres arbejdsplads

Hør mere om mulighederne for et kursus i interkulturel kommunikation for jeres medarbejdere ved at kontakte os. Vi skræddersyer et kursus til jer, og priser bliver derfor efter aftale.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.