Sofie Havn Poulsen
Projektleder | IGU
Mobil:

Kurser i mangfoldig ledelse

Foreningen Nydansker har arbejdet med mangfoldighedsledelse og rådgivet virksomheder på området siden 1998. Det betyder, at vi i dag besidder en bred viden inden for området og kan sammensætte kurser, der kan opfylde jeres virksomheds specifikke behov.

Gennem arbejdet med 'Det danske charter for mangfoldighed', som Foreningen Nydansker administrerer, får Foreningen Nydansker løbende indsigt i, hvordan virksomheder arbejder målrettet med mangfoldighedsområdet - både i Danmark og i andre dele af Europa.

Kurser inden for mangfoldighedsledelse kan bl.a. omhandle:

• Hvorfor mangfoldighed skaber værdi
  • Hvordan I i praksis kan få alles kompetencer i spil
  • Hvordan I etablerer en målrettet mangfoldighedsstrategi
  • Hvordan I skaber en værdifuld mangfoldighedsfortælling i jeres virksomhed
  • Hvordan I rekrutterer mangfoldigt - og fastholder medarbejderne
  • Hvordan I understøtter det sociale arbejdsmiljø og skaber en inkluderende kultur
  • Emner og problemstillinger, der er relevante for jeres virksomhed/branche

Er jeres virksomhed interesseret i et kursus om mangfoldighedsledelse?

Hvis jeres virksomhed er interesseret i at booke oplæg eller workshops omkring mangfoldighedsledelse, så er du velkommen til at kontakte projekt- og analysekonsulent Sofie Havn Jensen. Vi skræddersyer et kursus til jer, og priser bliver derfor efter aftale.

Mangfoldighedsteamet
Projektleder | IGU