Mangfoldighedsteamet
Souschef

Projektydelser

Foreningen Nydansker implementerer i 2017 projektydelser i 52 danske kommuner.

Vi har samtidig løst innovationsopgaver for Integrationsministeriet, ligesom vi hjælper en række af vores private medlemsvirksomheder særligt i brancher med fokus på ufaglært arbejdskraft med udviklingen af konkrete arbejdsmarkedsredskaber. For virksomheder som Novo Nordisk, IBM, DONG, BAYER m.fl. håndterer vi endvidere daglig ledelse af deres mentorprojekter.

Foreningen Nydansker kan, med afsæt i en stærk organisation, udvikle og implementere afgrænsede indsatser på vores kerneområde med stor faglighed, sikkerhed og positivt drive.

Kontakt

Er jeres virksomhed interesseret i at høre nærmere om muligheder for samarbejde, er I velkommen til at kontakte direktør Torben Møller-Hansen.

Mangfoldighedsteamet
Souschef