Projektydelser

Foreningen Nydansker implementerer løbende projektindsatser i samarbejde med virksomheder og kommuner over hele landet.

Vi har samtidig løst en række innovationsopgaver for Integrationsministeriet, ligesom vi  eksempelvis i samarbejde med virksomheder som Novo Nordisk, IBM, DONG og BAYER har implementeret mangfoldighedsstærke mentorprojekter, der indgår i virksomhedernes CSR-strategi.

Foreningen Nydansker kan, med afsæt i en stærk organisation, udvikle og implementere afgrænsede indsatser på vores kerneområde med stor faglighed, sikkerhed og positivt drive.

Kontakt os

Er I interesserede i at høre nærmere om muligheder for samarbejde, så kontakt gerne direktør Jes Vissing Tiedemann.