Programmet for kulturværter

Målgruppen til kulturværtsprogrammet er internationale borger, bosat i Københavns kommune og som max har haft opholdstilladelse i 5 år. Det kan f.eks. være ægtefæller, familiesammenførte, EU borgere, studerende, arbejdstagere etc.

Programmet er drevet af Foreningen Nydansker i et samarbejde med Københavns internationale jobcenter. Jobcenteret står her for at introducere borgerne til programmet og konceptet med at have en kulturvært, vi står for at finde den bedst mulige mentor til borgeren, baseret på alder, fritidsinteresser og mentees behov og følger op på forløbet løbende. Kulturværtsforløbet varer i 6 måneder, hvor kulturvært og mentee mødes 1-2 gange om måneden. Størstedelen af mentees som ønsker en kulturvært har brug for hjælp til at opbygge en større vennekreds her, lære byen bedre at kende, øve dansk etc.

Du kan læse mere om Copenhagen Host Program, herunder kulturværtsprogrammet her. Kontakt gerne Akademisk praktikant Sofie Hjorth Lak Jensen - hvis du vil vide mere.

Projekt 'Perspektiv'

Målgruppen til dette projekt er internationale borgere, som her været her i lang tid, evt. op til flere år, er bosat i Københavns kommune, og som nu gerne vil have hjælp til at øve dansk og høre mere om, hvilke uddannelser og/eller jobmuligheder de på længere sigt har efter at have stået uden for arbejdsmarkedet i længere tid.

Projektet er også et samarbejde med Københavns Kommune. De står for at introducere borgerne til programmet og konceptet med at have en mentor, vi står for at finde den bedst mulige mentor, baseret på alder, fritidsinteresser og det faglige område mentee ønsker at vide mere om. Mentorforløbene varer i 6 måneder, hvor mentor og mentee mødes 1-2 gange om måneden.

Downloads / Sociale- og kulturfokuserede mentorprogrammer:

Sofie Hjorth Lak Jensen
Erhvervsmentorkorpset
Akademisk praktikant
Sofie Hjorth Lak Jensen
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
25 94 82 62
Mobil:
25 94 82 92
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.